Zelfstandige 1e-Monteur Elektrotechniek E&I – Industrie

1 juli 2021

Zaandam

MBO

40 uren

Omschrijving

Als zelfstandige 1e elektromonteur E&I-industrie ben je een vakman met de nodige ervaring en vanuit een klantgerichte visie verleen je op professionele wijze je diensten.

Je bent Technicus / meewerkend voorman en legt zelfstandig of veelal in teamverband elektrotechnische installaties aan bij onze klanten in o.a. de industrie, watersector en gebouwen.
Deze installaties kunnen bestaan uit o.a. verlichtings- en energieverdelingssystemen (licht en kracht), besturingsinstallaties, meet en regelsystemen, instrumentatie, aandrijfsystemen, ICT- en (camera) bewakingsinstallaties.

Vereisten

Voor deze verantwoordelijke functie zijn we op zoek naar een gemotiveerde en flexibele (zelfstandige / leidinggevende)1e monteur / technicus met de nodige ervaring en een TSI/TBI (MBO-4) of gelijkwaardig diploma.
 
Je bent zelfstandig, accuraat, communicatief en kunt leiding geven aan een aantal monteurs.

Tevens ben je gemotiveerd om continu te investeren in het verrijken van je kennis door o.a. opleiding en training. Als (zelfstandig / leidinggevend) 1e monteur / Technicus E&I heb je de benodigde kennis van de elektrotechniek, de relevante normen en voorschriften en tevens enige kennis van elektrische aandrijfsystemen, meet- & regeltechniek, instrumentatie en besturingssystemen.

Je bent in het bezit van het diploma veiligheid voor operationeel leidinggevenden (VOL-VCA) of bent bereid dit te halen.
Je beheerst de Nederlandse taal in woord en geschrift. Beheersing van de Engelse en Duitse taal is een pré.
Je bent in het bezit van een geldig rijbewijs B.

Als je niet volledig voldoet aan de functie eisen, maar wel in aanmerking wilt komen voor de functie, dan kan je ook solliciteren. We zullen in overleg een plan maken om de vereiste kennis en ervaring op het gewenste niveau te brengen.
 

Contactpersoon:

mevr. K. Taams

solliciteren@bosma-bronkhorst.nl

Aris van Broekweg 14

1507 BB Zaandam

075-653 1500

Deze vacature is geplaatst door:

Bosma & Bronkhorst

Zaandam