CALCULATOR ELEKTROTECHNIEK - INDUSTRIE

1 februari 2022

Zaandam

MBO

40 uren

Omschrijving

Ben jij een gepassioneerde technicus? Wil je werken in een omgeving waar je bezig bent met uiteenlopende technische vraagstukken en onderdeel uitmaken van ons calculatieteam?
Dan heb je jouw uitdaging en mogelijk je nieuwe baan nu gevonden!

Bosma & Bronkhorst zoekt een Calculator met de benodigde ervaring in industriële installaties en systemen. Hij/Zij vindt het leuk om te werken in een gemotiveerd team en komt ons team versterken met zijn/haar enthousiasme, kennis en ervaring. Als Calculator ben je een ambassadeur van Bosma & Bronkhorst, een vakman/vrouw met de nodige ervaring en vanuit een klantgerichte visie verleen je op professionele wijze je diensten. Dit doe je zelfstandig of in teamverband.

Het calculeren van (elektro)technische installaties en systemen is je hoofdtaak. Deze installaties kunnen onder andere bestaan uit verlichtings- en energieverdelingssystemen, aandrijfsystemen, (proces- en machine) besturingsinstallaties, meet- en regelsystemen, ICT-installaties, etc. Bosma & Bronkhorst is actief in diverse sectoren, waardoor de werkzaamheden ook afwisselend en divers zijn.

De volgende werkzaamheden behoren o.a. bij deze functie:
• Het vanuit een bestek / klantvraag (veelal functionele vraag) opstellen van een (kostprijs)calculatie (inclusief het verzorgen van de pre-engineering).
• Het calculeren van installaties, besturingskasten/verdelers/aandrijfpanelen, machinebesturingen, etc.
• Overleggen met o.a. leveranciers, hoofd calculatie, projectleider, opdrachtgever en het bijwonen van aanwijzingen.
• Het opstellen van offertes.

Vereisten

Voor deze verantwoordelijke functie zijn we op zoek naar een gemotiveerde en flexibele technicus met de nodige ervaring in industriële installaties en minimaal een MBO-4 Elektro of een gelijkwaardig diploma. Je bent in staat om zelfstandig en in teamverband te werken en de uit te voeren werkzaamheden op locatie op te nemen. Je hebt de benodigde kennis van de elektrotechniek, de relevante normen en voorschriften en kennis van elektrische aandrijfsystemen, meet- & regeltechniek, instrumentatie en besturingssystemen.
Tevens ben je gemotiveerd om continu te investeren in het verrijken van je kennis door o.a. cursussen en trainingen. Tevens kan je goed overweg met geautomatiseerde systemen en MS-Office pakketten (Word, Excel, etc).
Je bent klantgericht en gedreven, kortom je hebt Passie voor Techniek.


Word jij onze nieuwe collega?
Dan bieden wij jou een afwisselende en dynamische fulltime baan met leuke collega’s in een sociaal en gezond bedrijf, waarbij er altijd uitdagingen zijn en voldoende mogelijkheden om je verder te ontwikkelen.
We bieden je een werkomgeving, waarin eigen inbreng en initiatief getoond kan worden en waar je werkt aan technisch hoogstaande installaties en systemen.
Verder bieden we je een prettige informele werksfeer en goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. Een laptop en mobiele telefoon van de zaak horen bij de functie.

Voldoe je niet geheel aan de gevraagde functie vereisten, maar heb je wel de nodige ervaring in de industriële elektrotechniek en minimaal een MBO-4 diploma (of gelijkwaardige kennis), dan kan je ook solliciteren. We bepalen dan gezamenlijk een opleidingstraject, zodat je z.s.m. aan de vereisten voldoet.

Contactpersoon:

Mieke Kooijman

solliciteren@bosma-bronkhorst.nl

Aris van Broekweg 14

1507 BB Zaandam

075-653 1500

Deze vacature is geplaatst door:

Bosma & Bronkhorst

Zaandam