ERVAREN SERVICE TECHNICUS - INDUSTRIE

1 juli 2022

Zaandam

MBO / HBO (post) / HBO

40 uren

Omschrijving

Ben jij een gepassioneerde technicus? Wil je werken in een omgeving waar je bezig bent met uiteenlopende technische vraagstukken en onderdeel uitmaken van ons serviceteam?
Dan heb je jouw uitdaging en mogelijk je nieuwe baan nu gevonden!

Wij zoeken een (senior) Service Technicus met ervaring in industriële installaties en systemen. Hij/Zij vindt het leuk om te werken in een gemotiveerd team en komt ons team versterken met zijn/haar enthousiasme, kennis en ervaring. De werkzaamheden omvatten onder andere het uitvoeren van inspecties, preventief en correctief onderhoud aan (elektro)technische installaties en systemen van onze klanten.

Een groot deel van de werkzaamheden wordt uitgevoerd aan elektrische aandrijfsystemen. Hiervoor wordt je opgeleid tot gecertificeerd ABB-Drive Technicus/Engineer.
Bosma & Bronkhorst is actief in diverse sectoren, waardoor de werkzaamheden en omstandigheden ook afwisselend en divers zijn.

Jouw uitdagingen
• Aan diverse (elektro)technische installaties en (aandrijf)systemen voer je onder andere onderhoudswerkzaamheden uit, los je storingen op, doe je uitbreidingen en vervang je systemen.
• Je bent bekend en hebt ervaring met preventief en correctief onderhoud.
• Inregelen en in bedrijf stellen van systemen en installaties.
• Opstellen van service- en onderhoudsrapporten en doen van voorstellen tot verbeteringen of optimaliseren van het onderhoud.
• Je hebt interesse in smart oplossingen m.b.t. onderhoud (smart maintenance).
• Je maakt onderdeel uit van het B&B Service & Onderhoudsteam, dat 24/7 klaar staat voor onze (contract) klanten.

Vereisten

Voor deze verantwoordelijke functie zijn we op zoek naar een enthousiaste en flexibele collega met de nodige ervaring in industriële installaties met kennis- en denkniveau op MBO+/HBO Elektrotechniek of gelijkwaardig. Je hebt de nodige kennis van en ervaring met aandrijfsystemen (frequentieregelaars, motion, servosystemen, softstarters, elektromotoren), industriële besturingssystemen en netwerken en applicaties. Je hebt affiniteit met o.a. aandrijftechniek en onderhoud. Meerdere jaren praktijkervaring in een soortgelijke functie. NEN3140/3840 schakelbevoegdheid is een pre. Je neemt deel aan het B&B consignatiesysteem.
Je hebt kennis van de geldende normen en eisen (o.a. NEN1010, Machine Richtlijn), bent in het bezit van een geldig rijbewijs B en VCA-VOL diploma. Tevens kan je goed overweg met MS-Office pakketten (Word, Excel, etc). Je hebt een sterke drive om continu je kennis te verrijken d.m.v. trainingen of opleidingen. Je bent klantgericht en gedreven, kortom je hebt Passie voor Techniek.

Word jij onze nieuwe collega?
Dan bieden wij jou een afwisselende en dynamische fulltime baan in een groeiend onderhoudsteam met leuke collega’s in een sociaal en gezond bedrijf, waarbij er altijd uitdagingen zijn en voldoende mogelijkheden om je verder te ontwikkelen. We bieden je een werkomgeving, waarin eigen inbreng en initiatief getoond kan worden en waar je werkt aan technisch hoogstaande installaties en systemen. Verder bieden we je een prettige informele werksfeer en goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. Een laptop, mobiele telefoon en service bus van de zaak horen bij de functie. Het op peil houden van je kennis is essentieel in deze functie. We bieden je een op maat gemaakt scholings- en trainingsprogramma en leiden je op tot gecertificeerd ABB-Drive technicus of gecertificeerd ABB-Drive Engineer.

Contactpersoon:

Mieke Kooijman

solliciteren@bosma-bronkhorst.nl

Aris van Broekweg 14

1507 BB Zaandam

075-653 1500

Deze vacature is geplaatst door:

Bosma & Bronkhorst

Zaandam