Bespaar aanzienlijk op uw exploitatiekosten!

Besparen op de exploitatiekosten van uw technische installaties vergroot de winstgevendheid van uw onderneming en verbetert uw concurrentiepositie.

Bosma & Bronkhorst kan u hierbij ondersteunen door:
-Kostenbesparing, rendementsverbetering en prestatieverbetering te bewerkstelligen.
-Het waarborgen van de betrouwbaarheid, de veiligheid en de continuiteit van uw installaties.

UW GELD LIGT VOOR HET OPRAPEN, WIJ HELPEN U OM HET OP TE PAKKEN!
Tweederde van de elektriciteitsvoorziening in de industrie wordt verbruikt door elektromotoren. De totale operationele kosten van een elektromotor tijdens een gebruiksduur van 10 jaar bestaat gemiddeld voor 95% uit energiekosten en slechts 5% uit de aanschaf-, installatie- en onderhoudskosten van de elektromotor.
 
Moderne technieken maken het mogelijk om bedrijfsprocessen efficiënt en effectief te laten functioneren. Door de juiste aandrijfcomponenten te selecteren en te installeren is een aanzienlijke besparingen op het elektriciteitsverbruik te realiseren.

Bosma & Bronkhorst adviseert uw onderneming graag over het besparingspotentieel in uw specifieke situatie en heeft als elektrotechnisch aannemer de kennis en ervaring in huis om energiebesparende apparatuur te installeren en bedrijfsvaardig op te leveren.

Econu-VE
Luc Bronkhorst, algemeen directeur van Bosma & Bronkhorst en tevens voorzitter van de vakgroep Technische Automatisering van Uneto-VNI, is één van de initiatiefnemers om vanuit deze branchevereniging het merkonafhankelijke softwarepakket Econu-VE te laten ontwikkelen, waarmee het besparingspotentieel van energiezuinige aandrijfsystemen bij pompen, ventilatoren en compressoren berekend kan worden.
Met behulp van dit simulatieprogramma Econu-VE laten wij graag zien hoe lonend het voor industriële ondernemingen kan zijn om energiebesparende bedrijfsmiddelen in te zetten. We laten zien hoeveel u kunt besparen op uw elektriciteitsverbruik en hoeveel CO2 uitstoot u kunt verminderen.
Ook laten we zien hoe de exploitatiekosten van energiebesparende installaties zich verhouden tot de kosten van conventionele installaties en rekenen we voor wat de terugverdientijd, de netto contante waarde en de rentabiliteit van de investering in energiebesparende apparatuur is. Regelmatig blijkt in de praktijk dat die investering al binnen een tot twee jaar terugverdiend kan worden.

Bosma & Bronkhorst heeft op 21 en 22 april op de beurs Industrial Maintenance op de Uneto-Vni stand gestaan. Hier vond de introductie van het fabrikaatonafhankelijke programma ECONU-VE plaats.

Voor informatie of voor het maken van een afspraak kunt u contact met ons opnemen. T: 075 653 1500
Wij stellen graag onze kennis en ervaring ter beschikking om ook u te ondersteunen in het verlagen van uw explotatiekosten, het reduceren van de CO2 uitstoot en het optimaliseren van uw aandrijfsystemen.

 
Energie Efficientie Energie Efficientie
Industrial Maintenance beursstand Industrial Maintenance beursstand